Høydepunkter
Oppdag Ladestien, en 8 kilometer lang naturskjønn sti langs Trondheimsfjorden. Fra historiske herregårder til krigsbefestninger og den unike grotten Polsmohulen – denne stien byr på en blanding av natur og historie.

Vi stopper på noen av de sjarmerende kafeene langs ruten og nyter en lunsj og vakker fjordutsikt på Ladekaia.

Oppdag den stillferdige skjønnheten langs en av Trondheims mest populære turstier.

Etter en kort busstur fra sentrum til Rotvoll skal vi sammen utforske Ladestien, Trondheims flotteste fjordsti. Denne naturskjønne stien slynger seg gjennom vakre strender og historiske landemerker og byr på et fredelig tilfluktssted langs Trondheimsfjorden. Ladestien passer for alle treningsnivåer, og inviterer deg til å oppleve den stille skjønnheten og oppdage skjulte perler som Polsmohulen – en tilgjengelig tysk bunker fra andre verdenskrig.

På turen kan du nyte rolige stunder på sjarmerende kafeer og fordype deg i den lokale atmosfæren. Avslutt ekspedisjonen på Ladekaia, der den pittoreske fjordutsikten og det utsøkte kjøkkenet byr på en perfekt mulighet til å slappe av.

Ladestien er ikke bare en sti; den er en særegen blanding av natur, historie og lokal tiltrekningskraft som inviterer både fastboende og tilreisende til å nyte Trondheims kystskjønnhet.

nb_NO
Skroll til toppen